Versiuni CS-Cart

CS-Cart Professional

CS-Cart Professional

CS-Cart Ultimate

CS-Cart Multivendor

Versiunea “Professional” a softului pentru magazine online CS-Cart a fost gandita pentru afaceri mici si mijlocii, la un pret rezonabil, ce include o multime de functionalitati avansate, pentru a beneficia de intregul potential al acestui soft.

Din pacate, versiunea “Professional” a ajuns la capat de drum, odata cu lansarea editiei a 4-a a CS-Cart, fiind inlocuita de acum cu versiunea “Ultimate”. Din fericire, aceasta noua versiune cuprinde, pe langa toate functionalitatile fostei versiuni, posibilitatea de a adauga un nou domeniu pentru aceiasi sectiune de administrare la un pret mai mic decat in vechea versiune, ceea ce face ca acest upgrade de la “Professional” la “Ultimate” sa fie unul de bun augur si in avantajul utlizatorilor de CS-Cart.

CS-Cart Ultimate

Special gandita pentru a face usoara si flexibila gestionarea de mai multe magazine online dintr-un singur panou de control, atat ca magazine independente cat si ca magazine interconectate, cu produse si clienti comuni, versiunea “Ultimate” va inlocui, odata cu aparitia editiei a 4-a a CS-Cart, vechea versiune “Professional” din editiile anterioare.

CS-Cart Multi-Vendor

Versiunea “Multi-Vendor” extinde functionalitatea softului CS-Cart pana la nivelul la care poate fi creat un super-magazin online (practic echivalentul unui mall) in care diversi comercianti sa-si poata promova si vinde produsele utilizand un singur magazin electronic comun. De asemenea, aceasta versiune se impune ca fiind una dintre cele mai bune solutii disponibile pentru magazinele online cu mai multi furnizori sau pentru magazinele cu multe departamente separate.